Dansmix Jazz/show födda 2013-14

Dansmix passar alla danssugna barn! Dansmixen är en vidareutveckling av barndansen och stimulerar barnens känsla för musik, rytm och rörelse. Alla Dansmixlektioner innehåller samma grundövningar, som tränar barnens musikalitet, styrka, balans och koordination och ger en grundläggande dansteknik och en fin grund till vidare dansträning. Dessutom övas stilspecifika grundsteg och dansteknik.
Inrikting Jazz/show: Den här inriktningen passar barn som gillar att dansa och showa loss till såväl de senaste hitsen och låtar från melodifestivalen som till äldre godingar. Vi lär oss grundsteg från jazzen och övar på smidighet, koordination och rytm, samt sätter ihop enkla danser till musik som barnen gillar

Anna Lindqvist

Malin Styrke
malin.styrke@folkuniversitetet.se