Sök Meny
Folkuniversitetet på Campus

Folkuniversitetet på Campus

Har du eller din studentförening en idé ni vill göra verklig? Exempelvis arrangera en temadag, få hjälp med att utveckla er studentförening eller kanske lära er något helt nytt? Då kan Folkuniversitetet hjälpa er att göra det möjligt! Vi finns i Umeå studentkårs korridor!

Mer information

Under terminen kommer vi att anordna ett antal utbildningar, föreläsningar och mingelkvällar för föreningar, så håll utkik här på hemsidan för mer information. 

På Folkuniversitetet Campus kan vi hjälpa dig att starta en egen studiecirkel, hitta rätt kurs du är intresserad av eller anordna en temadag. Kom förbi med din idé så hjälper vi dig! Som student har du dessutom 20% studentrabatt på våra kurser. 

Studiecirkel

Vill du lära dig nya saker tillsammans med andra? Vill ni starta en bokcirkel, planera ett arrangemang eller kanske arbeta med er föreningsutveckling? Då borde ni starta en studiecirkel! Att ha en studiecirkel innebär att man träffas regelbundet för att nå ett gemensamt mål, ett mål som ni själva sätter. Studiecirkelformen kan också ersätta kostnader som uppkommer i samband med studiecirkeln.

Till din förening

Behöver din förening hitta strukturer för arbetet eller vill ni utveckla er organisation? Då kan vi hjälpa er! Vi tipsar också om hur ni kan starta studiecirklar eller arrangera kulturaktiviteter som berikar både föreningen och andra! Kontakta oss om din förening vill ha ett besök!

Samarbetspartners

Folkuniversitetet på Campus har för närvarande ett antal samarbetspartners bland studenter och studentföreningar vid Umeå universitets olika campus:

                                                                  Välkommen!

                             Det går även bra att boka en dag och tid som passar dig.

                    Vidga dina vyer på Folkuniversitetet och välkommen till oss på campus! 

 

Har du frågor?

Kontakta
090-711462
staffan.alander@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Rabatt på böcker