Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny

Välkommen till Art College!

Art College i Göteborg är en mötesplats kantad av upplevelser och möjligheter. Vi erbjuder heltidsutbildningar i fotografi, inredning och modedesign. Våra längre utbildningar i grafisk design, konst, webb och silversmide är speciellt eftertraktade. På Art College fördjupar du ditt intresse i en modern utbildningsmiljö!

 • Studenterna på Inredning & Design fick i uppgift att tolka Art College verksamhet. Resultatet blev en serie stop motion-filmer. Klicka på länken nedan för att se alla filmer.

  Vad gör vi på Art College

  Studenterna på Inredning & Design fick i uppgift att tolka Art College verksamhet. Resultatet blev en serie stop motion-filmer. Klicka på länken nedan för att se alla filmer.

 • Art College är en mötesplats kantad av upplevelser och möjligheter. Vi erbjuder kurser och längre utbildningar inom grafisk design, konst, webb, silversmide och musik. Vissa kurser har vi kombinerat samman till kurspaket för att ge dig den bästa och bredaste grunden men till ett bättre pris! Till höger hittar du våra kurspaket...

  Kurspaket

  Art College är en mötesplats kantad av upplevelser och möjligheter. Vi erbjuder kurser och längre utbildningar inom grafisk design, konst, webb, silversmide och musik. Vissa kurser har vi kombinerat samman till kurspaket för att ge dig den bästa och bredaste grunden men till ett bättre pris! Till höger hittar du våra kurspaket...

 • Från och med 2015 har du rätt till studielån från och med det att du fyllt 18 år. Du har även möjlighet att låna till terminsavgiften på din förberedande utbildning.

  Nya CSN-regler from 1 juli 2015

  Från och med 2015 har du rätt till studielån från och med det att du fyllt 18 år. Du har även möjlighet att låna till terminsavgiften på din förberedande utbildning.

 • Distanskurs, Illustration

  Tre veckor – tre metoder för ditt skapande. Pröva på och få återkoppling från lärare och andra deltagare.

Hitta till oss

Toggle module

Första Långgatan 16, 413 28 Göteborg