Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Du är här:
Balettakademien och övriga dansskolor

Balettakademien, dansskolor

Balettakademien finns i Stockholm, Göteborg och Umeå. I Linköping finns Dansstudion Östergötland.

På Balettakademierna och Dansstudion Östergötland hittar du dansutbildningar, musikalutbildning, förberedande utbildningar, fritidskurser för barn och vuxna samt föreställningar.

 • Balettakademien Stockholm

  Balettakademien är en av Nordens ledande dansskolor. Många av Sveriges mest framgångsrika dansare, musikalartister och koreografer har utbildats här. Vi erbjuder ett brett utbud av dans inom olika genrer. Vare sig du är ung eller gammal, nybörjare eller proffs. Ta steget hit!

 • Balettakademien Göteborg

  Balettakademien i Göteborg är skolan för dig som satsar på en framtid som professionell musikalartist eller dansare. Balettakademiens Musikalutbildning är en av Nordens absolut främsta och har utbildat många framgångsrika artister som du ser på scener i Sverige och utomlands idag. Dansutbildningen, med inriktning mot modernt, är unik genom kombinationen av små klasser, individuellt fokus och samarbeten med koreografer, scener och skolor i Sverige och utomlands.

 • Balettakademien Umeå

  Små barn, större barn, ungdomar eller vuxna – det bästa vi vet är att få dela dansglädjen. Se leenden spricka upp och ögonglitter tändas när det som nyss verkade omöjligt, äntligen sitter.

 • Dansstudion Östergötland

  Dansstudion i Östergötland erbjuder många olika danskurser med allt från danslek och balett till streetdance.

Balettakademien, dansskolor

Toggle module

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer