Swedex B1 EXAMEN okt 2019

Swedex - ett unikt test i svenska
Swedex är ett unikt, internationellt gångbart certifikatstest i svenska som främmande språk som erbjuds på ca 110 orter i 33 länder. Testet är till för alla som inte har svenska som modersmål och relaterar till Gemensam europeisk referensram för språk (GERS). Swedex finns på tre olika nivåer: A2, B1 och B2 och kan tas oberoende av hur man har lärt sig svenska. Swedex är idag det snabbaste och mest effektiva sättet att bedöma språkkunskaper i svenska.

Swedex visar kunskaperna
Swedex testar praktiskt användbara kunskaper inom alla språkliga färdigheter: tala, läsa, höra och skriva. Ett Swedexcertifikat är en värdehandling som öppnar för rättvisare bedömning och kvalitetsäkring vid rekrytering. Du som är svenskstuderande, intresserad av att arbeta i Sverige eller vid ett svenskt företag utanför Sverige har stor nytta av ett Swedexcertifikat. Med certifikatet visar du din arbetsgivare vad du verkligen kan utan att först behöva läsa någon specifik utbildning eller kurs.

Ta Swedex
Här kan du boka en plats för att ta Swedex på nivå A2.

Gå till "BOKA KURSEN NU" och registrera dig.

Sista dag för ansökan är en vecka innan testdatum.

Schemat för examen får du i samband med testet. Räkna med att det tar en heldag att genomföra examen.

Folkuniversitetet Göteborg språk. Tel: 031 - 10 65 10
kundcenter.vast@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Norra Allégatan 6, 40317 GÖTEBORG
25 okt 2019
Slutdatum
25 okt 2019
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
6 dagar
Fr 08:45 - 17:30
1 st
2 500 kr

Gör som Rebecka – följ dina drömmar!

Föreläsningar i Göteborg

Missa inte våra föreläsningar i olika intressanta ämnen. Många av dem är helt gratis!

Se hela utbudet

Kursintyg

Efter en avslutad kurs kan du begära att få ut ett intyg som redogör för kursens innehåll. För att få ett intyg krävs en närvaro på minst 75 %.

Hör av dig till Kundcenter Folkuniversitetet Väst (kundcenter.vast@folkuniversitetet.se) om du vill ha ett kursintyg. Observera att om intyget är från en kurs som avslutades för mer än ett år sedan, kommer du att få betala en administrativ avgift på 150:-.

Få vårt nyhetsbrev

Sista minuten-kurser

Kvalitet och Miljö

Stöd och matchning

Du väljer själv vem som ska hjälpa dig att hitta ett jobb. Vi på Folkuniversitetet vet att kunskap förändrar. Hos oss får du mer!

Läs mer om Stöd och matchning

Kontakta oss!

Här hittar du kontaktuppgifter till vår personal i Göteborg.

Kontakta oss!