Sök Meny
Föreläsningar och seminarier, Göteborg

Föreläsningar och seminarier

För den vetgirige finns inget slut. Vill du gymnastisera hjärnan, få inspiration och lära dig något nytt? Välkommen till Folkuniversitetet!

Fler föreläsningar:

Under våren presenterar Folkuniversitetet en rad intressanta föreläsningar med teman som hållbarhet, hälsa, åldrande och arbete. Dessutom blir det monster, manlighet, muskler och spännande samtal om litteratur och skrivande på Göteborgs Litteraturhus.

En av Folkuniversitetets viktigaste uppgifter är att öka intresset för all spännande forskning som görs vid universitet och högskolor runt om i Sverige. Och i resten av världen. Därför samarbetar vi med universitet och andra organisationer kring populärvetenskapliga föreläsningar som riktar sig till allmänheten. Det är vi stolta över, eftersom vi tror på kunskapens kraft att öppna dörrar, vidga våra vyer och föra oss samman.

De flesta av våra föreläsningar är kostnadsfria och genomförs i våra lokaler på Norra Allégatan 6. På respektive föreläsningssida hittar du information om eventuella kostnader och alternativa föreläsningslokaler.

Välkommen!

Ladda ner vårens kalendarium (pdf)

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Studentrabatt 20%

Du som är medlem i en studentkår ansluten till Göteborgs förenade studentkårer (GSF) får 20% rabatt på en stor del av vårt öppna kursutbud.

Studentrabatt