Läs italienska i Italien

Lär dig italienska i Italien, ett språk som talas av ca 70 miljoner människor, de allra flesta i Italien, men även i delar av Schweiz, Istrien och Monaco har många italienska som modersmål. Här hittar du våra språkkurser i Italienska utomlands på olika orter i Italien.

På språkkurs i Italien kommer du till ett land som älskas av många och det är inte svårt att förstå. Allt verkar finnas här, det storslagna som blandas med det charmigt pittoreska, det historiska med det senaste inom design och mode. Här finns ett enormt utbud av konst och kultur, naturupplevelser, fantastisk mat, sol, bad och shopping, för att inte tala om det vackra italienska språket!

Standarditalienskan har till stor del utvecklats ur toskanska dialekter, men det finns stora lokala skillnader i språket. Många italienare säger till och med att de har sin regionala dialekt som modersmål och italienskan som andraspråk.

Resan berikas på så många plan om man kan prata lite italienska, det ger en större insikt i kulturen, livsstilen och förenklar vistelsen i landet. Vi har valt att placera våra språkkurser över hela Italien, från Milano i norr till Taormina i söder, alla med sina specifika särdrag. Storstad med kulturskatter eller badort vid havet, du väljer.

Människor vid en staty i Italien dit du kan åka och lära dig italienska med oss