Dansa-kort, priser och rabatter

Här kan du läsa mer om våra kursavgifter, Dansa-kort och klippkort.

Kvinna som dansar.

Aktuellt kurspris hittar du vid respektive kurs. Antal lektioner per termin kan variera beroende på vilka veckodagar som lovdagar faller in.

Studerande
Du som studerar har 10% rabatt på våra vuxenkurser (16+). Observera! För att ta del av rabatten måste du ange Studerande i meddelanderutan när du anmäler dig. Välj betalning med faktura. Studieintyg ska uppvisas i receptionen vid första kurstillfället.

Barn och unga upp till 12 år
10% i syskonrabatt, Ange Syskonrabatt och syskonets namn i meddelanderutan när du bokar kursen.

Observera! Det är inte möjligt att kombinera rabatter.

Kortbetalning

När du gör en anmälan via hemsidan kan du välja att betala med kort. Beloppet som dras är grundavgiften, det vill säga priset för vuxna. Om du är berättigad till rabatt - välj istället betalning med faktura!

Dansa-kort

• Dansa-kort 13-15 år 7.200 kr
    Bra för dig som dansar två eller fler gånger i veckan. Kortet gäller under en termin.

Gör så här:
     Med kortet kan du boka dig på upp till 5 valfria kurser som du deltar i varje vecka. Om du bokar dina kurser via hemsidan ska du skriva in "Dansa-kort 13-15 år" i meddelanderutan. Välj betalning med faktura.
  • Dansa-kort vuxen 16 år+ 8.500 kr (10 % rabatt för studerande, anges i meddelanderutan vid bokning) Bra för dig som dansar minst tre gånger i veckan. Kortet gäller under en termin.

Gör så här: Med kortet kan du boka dig på upp till 3 valfria kurser som du deltar i varje vecka. Utöver dessa tre bokade klasser har du möjlighet att delta i ett obegränsat antal öppna klasser i mån av plats. Om du bokar dina kurser via hemsidan ska du skriva in "Dansa-kort vuxen" i meddelanderutan. Välj betalning med faktura.

Våra Dansa-kort är digitala.

Klippkort

Klippkort köper du i Balettakademiens reception. De är personliga och gäller i ett år från inköpsdatum. Ungdomar och studerande får 10% rabatt mot uppvisande av studentbevis.

Drop in-klass

Balett 90 minuter (med musiker):

• 300 kr/klass eller 2.900 kr för ett klippkort (10 gånger)

Jazz, modernt och övriga kurser (utan musiker):

• 60 minuter 230 kr/klass eller 2.200 kr för ett klippkort. (10 gånger)
  • 90 minuter 265 kr/klass eller 2.550 kr för ett klippkort. (10 gånger)

Balett 60+:

• 60 minuter 150 kr
  • 90 minuter 200 kr

Gaga:

• 170 kr/klass (OBS! Dansa-kort och klippkort gäller inte på Gaga)

BA Street:

• 170 kr/klass (oavsett längd)

Drop-in professionella dansare

• Alla workshops kostar 80 kr vid anmälan eller 100 kr vid drop-in.
  • Drop-in på öppna klasser jazz/contemporary/street: 120 kr
  • Drop-in på öppna klasser balett: 150 kr

Gäller mot uppvisande av giltigt proffskort, i mån av plats. På öppna klasser som riskerar att bli fulla kan du som är professionell få din plats under de sista fem minuterna innan klassen startar.

För priser och villkor på våra utbildningar, se respektive utbildnings sida för mer information.