Dansa-kort, priser och rabatter

Här kan du läsa mer om våra kursavgifter, Dansa-kort och klippkort.

Kvinna som dansar.

Aktuellt kurspris hittar du vid respektive kurs. Antal lektioner per termin kan variera beroende på vilka veckodagar som lovdagar faller in. Priset på kurser för vuxna (16 år+) gäller från 20 år. Är du yngre eller är student får du 10 % rabatt på dessa kurser. På ungdomskurser (13-16 år, 13 år+) och BA Street är rabatten redan inräknad i priset.

Observera! För att ta del av rabatten måste du ange Studerande i meddelanderutan när du anmäler dig. Välj betalning med faktura. Studieintyg för dig över 20 år ska uppvisas i receptionen vid första kurstillfället.

Barn och unga upp till 12 år
10% i syskonrabatt, Ange Syskonrabatt och syskonets namn i meddelanderutan när du bokar kursen.
10% i mängdrabatt om en och samma deltagare går fler än en kurs. Ange Mängdrabatt i meddelanderutan när du bokar kursen.

Kortbetalning

När du gör en anmälan via hemsidan kan du välja att betala med kort. Beloppet som dras är grundavgiften, det vill säga priset för vuxna. Om du är student, under 20 år eller är berättigad till rabatt - välj istället betalning med faktura!

Dansa-kort

• Dansa-kort 13-15 år 6.400 kr, bra för dig som dansar två eller fler gånger i veckan. Kortet gäller under en termin.
    Gör så här: Med kortet kan du boka dig på upp till 5 valfria kurser som du deltar i varje vecka. Om du bokar dina kurser via hemsidan ska du skriva in "Dansa-kort 13-15 år" i meddelanderutan. Välj betalning med faktura.
  • Dansa-kort vuxen 16 år+ 7.700 kr (10 % rabatt för studerande, anges i meddelanderutan vid bokning), bra för dig som dansar minst tre gånger i veckan. Kortet gäller under en termin.
    Gör så här: Boka dig på tre valfria kurser, gäller även öppna klasser, där du deltar och prickar av dig på en lista varje vecka. Om du bokar dina kurser via hemsidan ska du skriva in "Dansa-kort 16 år+" i meddelanderutan. Utöver dina tre bokade kurser har du tillgång till alla våra öppna klasser i mån av plats. Välj betalning med faktura.

Du hämtar ut ditt Dansa-kort på Balettakademien. Det tar en liten stund att göra färdigt ditt kort så kom i god tid. Kom ihåg att ta med foto (storlek som ett passfoto)! Observera! Visa alltid upp ditt Dansa-kort i receptionen när du ska delta i en öppen klass.

Klippkort

Klippkort köper du på Balettakademiens kontor. De är personliga och gäller i ett år från inköpsdatum. Ungdomar och studerande får 10% rabatt mot uppvisande av studentbevis.

Drop in-klass

Balett 90 minuter (med musiker):

• 300 kr/klass eller 2.900 kr för ett klippkort (10 gånger)

Jazz, modernt och övriga kurser (utan musiker):

• 60 minuter 230 kr/klass eller 2.200 kr för ett klippkort. (10 gånger)
  • 90 minuter 265 kr/klass eller 2.550 kr för ett klippkort. (10 gånger)

Balett 60+:

• 60 minuter 120 kr
  • 90 minuter 170 kr

Dansa på lunchen:

• 150 kr/klass

Gaga:

• 170 kr/klass (OBS! Dansa-kort och klippkort gäller inte på Gaga)

BA Street:

• 170 kr/klass (oavsett längd)

Drop-in professionella dansare

• Alla workshops kostar 80 kr vid anmälan eller 100 kr vid drop-in.
  • Drop-in på öppna klasser jazz/contemporary/street: 120 kr
  • Drop-in på öppna klasser balett: 150 kr

Gäller mot uppvisande av giltigt proffskort, i mån av plats. På öppna klasser som riskerar att bli fulla kan du som är professionell få din plats under de sista fem minuterna innan klassen startar.

För priser och villkor på våra utbildningar, se respektive utbildnings sida för mer information.