Välkommen till ditt danskalas på Balettakademien!

På Balettakademiens danskalas bjuder du dina kompisar på ett kalas där ni får uppleva dans och musik och ha roligt tillsammans.

Danskalas för barn

Du kan välja mellan två olika varianter som båda, beroende på ålder, innehåller 45-60 minuters dans tillsammans med en av våra danspedagoger. Vi kan ta emot max 20 barn och födelsedagsbarnet får en liten present av oss som minne.

DANSKALAS: MASKERAD
Ålder: från 4 år och uppåt
Maxantal: 15 barn för åldern 4-6 år

Välj det dansmaskeradtema som du gillar bäst! Ge oss ditt förslag och danspedagogen bjuder på dans och musik utifrån temat. Du och dina kompisar klär ut er hemma, tänk på att vara barfota och att kläderna ska vara bekväma att dansa i.

DANSKALAS: PROVA PÅ
Ålder: från 7 år och uppåt

Du väljer en dansstil som du vill prova! Det kan vara Balett, Contemporary, Dansmix, Showjazz eller Commercial jazz samt Hiphop/street. Danspedagogen bjuder på dans och musik utifrån den stil som ni har valt.

SÅ HÄR GÅR DET TILL:
Du som är ansvarig vuxen för kalaset tar emot alla gästerna innan danskalaset startar. Du behöver även finnas kvar i huset under det att kalaset pågår. Kom ombytta hemifrån. Du samlar ihop barnen vid hissen på entréplan 10 minuter innan kalaset startar där dansläraren möter er och ni går tillsammans till danssalen. Danskalaset kan börja!

PRIS
3.000 kr

Danskalas 16+

Planerar du en möhippa eller ett födelsedagsfirande, eller letar ni som företag efter en rolig aktivitet för era anställda? Hos oss på Balettakademien kan ni boka Danskalas utifrån era önskemål.

VILL DU BJUDA PÅ NÅGOT GOTT EFTER DANSEN?
Beställ hos Kafé Arte som ligger på entréplanet (det ingår dock inte i priset). För frågor och bokning kontakta Kafé Arte. 

Det finns även möjlighet att reservera plats i uppehållsrum om ni vill ta med något själva att bjuda på. Pynta och ställa i ordning görs av ansvarig vuxen för kalaset medan dansen pågår.

Vid varmt väder kan ni sitta ute på vår lummiga gård.

VILL DU VETA MER ELLER BOKA REDAN NU?
Skicka ett mejl till Camilla Wiehen, camilla.wiehen@folkuniversitetet.se så återkopplar hon så snart som möjligt. 

OM DU SKULLE VARA TVUNGEN ATT AVBOKA?
Bokning för kalaset är bindande. Om du avbokar kalaset minst en vecka i förväg tar vi ut en administrationsavgift på 10% av priset. Senare än en vecka före kalaset debiteras 1.500 kr.

ÖVRIGT
Mellan vecka 19 och 34 tar Danskalasen sommaruppehåll och är därmed inte tillgängligt för bokning.