Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Vadstena Sång och Pianoakademi

Vadstena Sång och Pianoakademi

Välkommen till Vadstena Sång och Pianoakademi! Vi erbjuder en tvåårig studiemedelsberättigande heltidsutbildning inom sång och piano. 

Utbildningen vänder sig till dig som är pianist eller sångare och vill fördjupa dina kunskaper inom den västerländska konstmusiken och det kammarmusikaliska samarbetet mellan pianist och sångare. Vårt mål är att du ska hitta din drivkraft och arbetsdisciplin i en miljö där nyfikenhet och upptäckarglädje står i centrum. När du lämnar utbildningen gör du det som en självständig och kompetent musiker redo för fortsatta högskolestudier i ämnet.

Bakom Vadstena Sång och Pianoakademi står Folkuniversitetet och Vadstena-Akademien. Utbildningarna har delvis sin grund i Musiklinjen på Vadstena Folkhögskola, en utbildning som läggs ned till sommaren 2017. Om du är nyfiken på vilka pedagoger som jobbar på den nuvarande musiklinjen så klicka här.

  • Under hösten har Vadstena Sång och Pianoakademi konserter runt om i Vadstena. Varmt välkommen med oss in i framtiden och väl mött på alla våra konserter!

    Konserter hösten 2017

    Under hösten har Vadstena Sång och Pianoakademi konserter runt om i Vadstena. Varmt välkommen med oss in i framtiden och väl mött på alla våra konserter!

Viktiga datum och tider

Toggle module

Läsåret 17/18 startar den 21 augusti

Följ oss!

Toggle module

 Vadstena Sång- och Pianoakademi

Övriga kurser

Toggle module