Nåltovning - workshop, NYHET!

Upptäck nålstovningens olika möjligheter.

Att måla med ull
Nåltovning är en teknik där man arbetar med torr ull som tovas ihop med hjälp av en speciell ullnål. Tekniken kan även användas för att skapa applikationer för att i efterhand sy fast den på exempelvis en jacka eller väska eller som dekorativa föremål.

Målgrupp
Kursen vänder sig till alla, oavsett förkunskaper, som vill lära sig om nåltovning. Undervisningen är individuell med genomgångar utifrån var och ens nivå.

Mål
Upptäck fördelarna med tekniken där du skapar presenter och samlarobjekt av hög kvalitet i ull. Ett enkelt sätt att skapa tex. påskdekorationer i ett hållbart material..

Litteratur/material
En viss del material ingår i workshopen, det finns även ull att köpa till vid behov.

Samarbete
Workshopen är ett samarbete mellan Trollkonst i Ullskogen och Folkuniversitetet Kungsbacka.

Nathalie Sjögren

Boka nu!

Norra Torggatan 8, 43430 KUNGSBACKA
5 apr 2020
Slutdatum
5 apr 2020
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
70 dagar
Sö 13:00 - 16:00
(En studietimme är 45 minuter)
1 st

Gör som Rebecka – följ dina drömmar!

Stöd och matchning

Du väljer själv vem som ska hjälpa dig att hitta ett jobb. Vi på Folkuniversitetet vet att kunskap förändrar. Hos oss får du mer!

Läs mer om Stöd och matchning

Pensionärsuniversitetet

Kursintyg

Efter en avslutad kurs kan du begära att få ut ett intyg som redogör för kursens innehåll. För att få ett intyg krävs en närvaro på minst 75 %.

Hör av dig till Kundcenter Folkuniversitetet Väst (kundcenter.vast@folkuniversitetet.se) om du vill ha ett kursintyg. Observera att om intyget är från en kurs som avslutades för mer än ett år sedan, kommer du att få betala en administrativ avgift på 150:-.