Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Bli trygg i ditt skrivande distans

Bli trygg i ditt skrivande distans

Skrivarakademin Malmö. Det finns inga mallar för hur en text bör se ut. Men det finns verktyg. Bra verktyg som du kan använda för att förmedla det du gärna vill ha sagt.

Genom att analysera språk och stil samt testa olika textformat utvecklar vi i samarbete med varandra en större skriftlig säkerhet.

Målgrupp

En kurs för dig som vill skriva men känner en spärr omkring språk, ämne, stil eller form. Kanske har din osäkerhet länge hindrat dig från att uttrycka dig skriftligt? Här får du prova på övningar och metoder som hjälper dig att komma vidare. En kurs för alla som vill bli mer bekväma med att formulera sig i skrift i olika sammanhang.

Innehåll och upplägg

Genom olika arbetsmetoder identifierar vi våra spärrar och testar nya skrivformer. I övningar och textexempel utvecklar vi vårt språk och hittar uttryckssätt som gör oss säkrare. Vi lär oss även att förmedla det vi vill ha sagt samt anpassa texten till sammanhanget. I övningar och exempel får deltagarna hjälp i processen att hitta sin personliga stil, samt den uttrycksform som känns mest bekväm.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. Nyfikenhet och experimentlusta är däremot ett plus.

Mål

Att få ett mer naturligt och lustfyllt förhållningssätt till sitt skrivande.

Litteratur/Material

Deltagarnas egna texter samt textexempel och övningar. Vi använder distansverktyget Moodle.

Länkar

Kursledare

Paola Pellettieri Paola Pellettieri studerar sedan 2014 litterärt skapande vid Lunds universitets författarskola. Har tidigare verkat som kreatör i reklambranschen samt i flera år arbetat som... Läs mer om Paola Pellettieri
Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Bokning

Kursstart
28 sep 2017
Slutdatum
7 dec 2017
Antal veckor
11 veckor
Tid kvar till startdatum:
9 dagar
Tider
To
Studietimmar
24
Tillfällen
6 st
Arr nr.
861520
Platser kvar
Ja
Pris
2 445 kr