Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Erotiska skildringar distans

Erotiska skildringar distans

Skrivarakademin Malmö. Hur gör man för att skriva erotiskt? Vad skiljer det sinnliga från det pornografiska och det romantiska? Hur blir något riktigt eggande och hur undviker man klichéer?

Med hjälp av persongalleri, dialog, miljö, språk, dramaturgi och tematik övar vi oss på att skriva erotiska texter med originalitet och karaktär. Vi tittar på exempel från den erotiska litteraturen, samt arbetar med skrivövningar där vi utvecklar och analyserar våra egna texter.

Målgrupp

En kurs för dig som skriver (privat eller professionellt) och vill utveckla din förmåga att skapa erotiskt laddade texter.

Innehåll och upplägg

Genom övningar och textexempel utvecklar vi vår förmåga att skriva en upphetsande och levande sexskildring. För att kringgå pinsamhetsspärren förhåller vi oss så hantverksmässigt som möjligt till erotik. På så sätt kan vi förhoppningsvis arbeta mer hämningslöst med våra texter, samt tillåta oss att fritt utforska genren.

Förkunskaper

Självklart är det en fördel om du har gått skrivarkurser tidigare, men det är inget krav.

Mål

Att få ny kunskap och inspiration till att skriva erotiskt.

Litteratur/Material

Vi kommer att arbeta med deltagarnas egna texter samt med exempel från olika skönlitterära verk. Vi använder distansverktyget Moodle.

Länkar

Kursledare

Paola Pellettieri Paola Pellettieri studerar sedan 2014 litterärt skapande vid Lunds universitets författarskola. Har tidigare verkat som kreatör i reklambranschen samt i flera år arbetat som... Läs mer om Paola Pellettieri
Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Bokning

Kursstart
28 sep 2017
Slutdatum
7 dec 2017
Antal veckor
11 veckor
Tid kvar till startdatum:
9 dagar
Tider
To
Studietimmar
24
Tillfällen
6 st
Arr nr.
861521
Platser kvar
Ja
Pris
2 445 kr