Balett 3 år med vuxen Cyntia Botello

Här får barnen utlopp för sin rörelse- och dansglädje. Under lekfulla former och i takt med barnens mognad övar vi musikalitet, koordination, koncentration och balettkänsla.

På denna klass medverkar en vuxen hela lektionen. Du som vuxen är med på samma villkor som barnen, du är med rent fysiskt men ska inte ge instruktioner. Se till att du har kläder som tillåter rörelse. Låt det bli en härlig stund tillsammans med barnet och få kunskap om vad barndans och balett är.

All dans har en tydlig gemensam grund med rörelser med fartfyllda, dansanta och lagom utmanande träningsmoment alltefter barnens mognad. Vi gör polkasteg och hoppsa, vi snurrar, rullar, hoppar och koordinerar med armarna. Vi fantiserar, hittar på och vi dansar fort, långsamt, hårt och mjukt mm. Med hjälp av musiken och hur vi kombinerar rörelser skapar vi den rätta balettkänslan.

Förutom den lekfulla inlärningen av dansmomenten går pedagogiken också ut på att ”hålla igång” intensivt under en kort tid och att lära sig att fungera i grupp. Uppropet i början av lektionen är en viktig del för trygghet och samspel och då får alla barn ta sin egen plats.

Gruppindelningen baseras på barnens ålder. Åldersangivelserna avser barnens ålder vid kursstart. För att delta i en 3-årsgrupp ska man ha fyllt tre år när kursen börjar.

Undervisningen ackompanjeras av musiker.

Rabatter (noteras i meddelanderutan):
10% syskonrabatt för barn och unga upp till och med 12 år.
10% rabatt för medverkan i två eller flera kurser för barn och unga till och med 12 år.

Cyntia Botello

Kundtjänst Balettakademien i Stockholm
balettakademien@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Birger Jarlsgatan 70, 10239 STOCKHOLM
25 jan 2020
Slutdatum
16 maj 2020
Antal veckor
15 veckor
Tid kvar till startdatum:
47 dagar
Lö 09:30 - 10:00
(En studietimme är 45 minuter)
15 st
3 250 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test.

Samarbetspartners

Folkuniversitetets studieservice samarbetar med flera föreningar och aktörer i Stockholm.

Våra samarbetspartners