Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Du är här:
Arbetsmarknadsutbildningar i Stockholm

Arbetsmarknadsutbildningar i Stockholm

Kontakta oss för arbetsmarknadsutbildningar och stöd i Stockholm.

 • Folkuniversitetet är en auktoriserad jobbexpert genom Nacka kommun. Här får du en handledare som hjälper dig att få ett jobb som matchar din kompetens och dina intressen.

  Stockholm - Jobbexpert/Nacka kommun

  Folkuniversitetet är en auktoriserad jobbexpert genom Nacka kommun. Här får du en handledare som hjälper dig att få ett jobb som matchar din kompetens och dina intressen.

 • I etableringsprojektet samarbetar Folkuniversitetet och Arbetsförmedlingen i syfte ett du ska få förutsättningar att komma ut i egen försörjning.

  Stockholm - Etableringsprojekt

  I etableringsprojektet samarbetar Folkuniversitetet och Arbetsförmedlingen i syfte ett du ska få förutsättningar att komma ut i egen försörjning.

 • Vi på Folkuniversitetet vet att kunskap förändrar. Med vår erfarenhet ger vi dig professionellt stöd på vägen mot ett nytt jobb. Hos oss får du mer!

  Stockholm - Stöd och matchning

  Vi på Folkuniversitetet vet att kunskap förändrar. Med vår erfarenhet ger vi dig professionellt stöd på vägen mot ett nytt jobb. Hos oss får du mer!

 • KRITA erbjuder kurser och workshops i konst och konsthantverk för ungdomar och vuxna med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar eller intellektuella funktionsnedsättningar. Du får utveckla ditt konstnärliga uttryck och lära dig om olika material och verktyg.

  Stockholm - KRITA

  KRITA erbjuder kurser och workshops i konst och konsthantverk för ungdomar och vuxna med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar eller intellektuella funktionsnedsättningar. Du får utveckla ditt konstnärliga uttryck och lära dig om olika material och verktyg.

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer