Bo i Östersund - bostadsgaranti

Som studerande vid våra yrkeshögskoleutbildningar omfattas du av Östersundshems bostadsgaranti för studenter – en enkel väg till bostad i en stad dit många vill flytta!

bo i Östersund och se norrsken

Här finns det unika livet mellan stad och fjäll. Upptäck staden med shopping, restauranger och mysiga caféer. Hitta lugnet i naturen, vandra och njut av utsikterna. Höj pulsen med cykling och skidåkning. Sommartid vill vi lyfta Surfbukten som en härlig oas väldigt centralt. Bad från brygga, wakeboard, bach volley, pump track, servering, samt att där anordnas sommartid bland annat yoga. I Östersund finns något för alla. Jamtli Historieland är också något extra att lyfta: nationalmuseum, friluftsmuseet och länsmuseet.

Har du familj med dig? Gå in på inflyttarservicen tasteget.nu, och få personlig hjälp med att hitta både jobb, boende och skolor.

Välkommen!

Familj i Östersund Folkuniversitetet