Att bo och leva i Östersund

Östersund och Jämtland vill välkomna dig. Med Storsjön som utgångspunkt kan du finna många smultronställen att njuta av. Länet erbjuder många loppmarknader och mysiga caféer. Vi anser att det finns något för alla. (Fotograf: Sverker Berggren)

Campus i Östersund

Vi vill tipsa dig om att besöka Visit Östersund och Östersunds kommun för att ta del av utbud som kan locka dig.

Studerande vid vår Yrkeshögskola omfattas också av Östersundshems bostadsgaranti för studenter, så du får hjälp med att hitta ett studentboende.

Jämtlands fjäll

Fotograf: Göran Strand

Nybyggnationer vid Storsjön

Detta är en bild på en nyligen framväxt stadsdel, vid Storsjön.

Fotograf: Tobbe Hising

Unga medborgare badar i Surfbukten.Surfbukten är en populär oas som du hittar när du från Badhusparken går över Frösöbron och håller höger. Vips är du framme på ett ställe när du kan bada från brygga, sola i en hängstol, testa wake board och självklart finns möjlighet att köpa både gott och hållbart fika där.

Fotograf: Göran Strand