Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Open Stage

Open Stage

Open Stage den 8 mars kl. 18:30. Vill du visa upp ett verk som är färdigt eller vill du dela med dig av något som är under process? Här är din chans! Det blir en kväll att njuta och låta sig inspireras av, antingen som deltagande eller som åskådare.

Tid och plats: kl. 18:30 på Balettakademiens Scen Studio Fyra.

Biljettpris: 20 kronor. Biljettkassan öppnar en timme före föreställningens start. Vi är helt kontantfria och det går bra att betala med kort eller Swish.

För deltagare:
Anmälan är öppen för alla som går en eftergymnasial konstnärlig utbildning eller arbetar professionellt med scenkonst. För att vara med, skicka din anmälan senast den 1 mars till karolina.janhager@gmail.com, med följande info:

  • Titel och längd för ditt nummer, max 10 min. (Vi kommer att ha en konferencier, men vill du presentera ditt nummer själv eller lägga till något som du finner nödvändigt ska detta ingå i de 10 minuter du har på dig.)
  • Antal medverkande på scen + deras namn.
  • Namn på koreograf/skapare.
  • Information om musiken som används i numret (om du väljer att ha det). Skicka även med en nedladdningsbar ljudfil.

Det är ingen audition/uttagning utan först till kvarn! Du som anmäler dig bör finnas tillgänglig för ljussättning/ljusrep samt ett genomdrag under fredagen den 8 mars. Meddela oss om du ej kan delta på ljussättningen, ditt nummer får då ett standardljus.

Varmt välkommen!

Scenkursföreställningar

Toggle module

För dig som gillar strålkastarljus! Alla våra kurser märkta med scen avslutas med en föreställningshelg.

Läs mer om våra scenkursföreställningar

Hyr Scen Studio Fyra

Toggle module

Scen Studio Fyra är Balettakademiens studioscen. Här visas föreställningar med deltagare från våra scenkurser och utbildningar, sommarhappening och internationella gästspel.

Har du ett eget evenemang som du vill visa upp inför publik? Välkommen att hyra vår fina, fullt utrustade föreställningsstudio.

Om Scen Studio Fyra

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Toggle module

E-postadress