Scenkursföreställningar

För dig som gillar strålkastarljus! Alla våra kurser märkta med scen avslutas med en föreställningshelg där du medverkar i totalt fyra föreställningar.

Information in English

Du medverkar i totalt fyra föreställningar, en föreställning på lördagen och tre föreställningar på söndagen. Föreställningshelgen varierar från grupp till grupp beroende på termin. Din lärare meddelar senast tredje kursveckan vilken av helgerna som din grupp ska vara med. Samtliga föreställningar äger rum på Scen Studio Fyra, Balettakademien.

Tillsammans med anmälan till kursen samtycker ni till att foton och rörlig bild kan ske i alla olika typer. Användningen är publicering och spridning via Balettakademiens sociala medier. Du kan när som helst kontakta Balettakademien för att återkalla ditt samtycke till detta. Ett återkallande påverkar inte lagligheten av sådan behandling som genomförts innan dess att ett återkallande sker.

GEMENSAMMA TIDER FÖR ALLA SCENKURSER:
GENREP ALLA: lördag kl. 16.00
LÖRDAG: En föreställning lördag kl. 18.00
SÖNDAG: Tre föreställningar. Första föreställningen kl. 16.00. Andra föreställningen kl.17.30. Tredje föreställningen kl. 19.00. 

På en scenkurs är det extra viktigt med närvaron. Koreografirepetitioner inför föreställningarna ingår i kursen och sker under ordinarie lektionstid. Ljusrepetition, det är då vi sätter ljuset till varje dansnummer, sker fredag eller lördag samma helg som din föreställningshelg. Ljus- och genrep ligger alltså utanför ordinarie lektionstid. 

Se vilka kurser som är scenkurser här.

Biljetter

Biljetter köps via Ticketmaster fram till två timmar innan respektive föreställning. Observera att biljetterna kan ta slut innan dess. Vi rekommenderar därför att ni köper era biljetter i god tid för att vara säkra på att få plats! Det går inte att byta eller återlösa köpta biljetter. Eventuellt resterande biljetter säljs vid dörren en timme innan föreställningen.

Biljetter finns till försäljning ca en månad innan föreställningshelgen.

Biljettpris

140 kr för vuxna 20 år och uppåt.
70 kr för barn till och med 19 år, studerande med studieintyg och pensionärer.