Boende och resa Valencia

Nedan ser du de olika typer av boenden i Valencia som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Spanien. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand. Priset för boende gäller söndag till lördag om inget annat anges.

läs mer om boende och resa i valencia

Värdfamilj
Enkelrum med tillgång till badrum. Pris 2 200 kr per vecka med frukost, 2 500 kr per vecka med frukost och kvällsmål.

Skolans studiehotell Resiolé
Skolan har 2 studiehotell i centrala Valencia, Gran Vía och La Nave.

Gran Vía ligger på ca 20 minuters promenad till skolan och har 16 enkel- och dubbelrum med privata badrum och luftkonditionering, tillgång till vardagsrum, matsal. terrass, tvättmaskin, fritt wifi. Självhushåll. Lakan och handdukar ingår, städning en gång per vecka.

Enkelrum med privat badrum: 3 000 kr per vecka

La Nave ligger på en lugn gågata mellan den gamla stadsdelen och shoppingdistriktet, på ca 12 minuters promenad till skolan och har totalt 12 rum, vissa med privat badrum, alla med luftkonditionering, tillgång till kök, vardagsrum, matsal, takterrass, tvättmaskin, fritt wifi. Självhushåll. Lakan och handdukar ingår, städning en gång per vecka.

Enkelrum med privat badrum: 3 050 kr per vecka
Enkelrum med delat badrum: 2 600 kr per vecka
Dubbelrum med privat badrum: 2 500 kr per person och vecka
Dubbelrum med delat badrum: 2 200 kr per person och vecka

Skolans studenthus Resiolé Mercado
Mercado är en blandning av studiehotell och studentlägenheter och ligger vid den stora marknaden i området 'El Carmen', ca 6 minuters prmenad från skolan. Tillgång till kök, vardagsrum, matsal, tvättmaskin, wifi, bibliotek och terrass. Boendet delas med både utländska och spanska studenter. Lakan och handdukar ingår. Endast september till juni.

Enkelrum med delat badrum: 2 150 kr per vecka
Enkelrum med privat badrum: 2 500 kr per vecka

Det finns även tillgång till dubbel- och trippelrum. Kontakta oss för mer information och prisuppgift.

Delad lägenhet
Enkel- eller dubbelrum i delad lägenhet tillsammans med andra studenter på skolan. Lägenheterna ligger i olika stadsdelar, i genomsnitt 20 minuters färd från skolan med kollektivtrafiken. Lägenheterna består av mellan 3 och 5 sovrum med 1 eller 2 badrum som delas av de boende. Alla har fullt utrustade kök, vardagsrum med TV och tvättmaskin. Lakan och handdukar ingår. Självhushåll.

Enkelrum: 1750 kr per vecka
Dubbelrum: 1350 kr per person och vecka (endast för personer som reser tillsammans)

OBS! Priserna kan variera något beroende på vilka lägenheter som finns lediga för det aktuella tillfället.

Hotell
Det finns många hotell och vandrarhem av varierande standard och pris. Kontakta oss för förslag.

För hotell som bokas genom oss tillkommer en bokningsavgift på 300 kr.

Reseinformation
Flyg: Valencia
Transfer: Transfer service i skolans regi från flygplatsen till inkvarteringen kan förbeställas genom oss och kostar 870 kr för enkel resa.

Gör resan till en upplevelse! Ta tåg istället för flyg till slutdestinationen och gör stopp under vägen. Tips och hjälp med bokning kan du få av tågresebyråer.