Boende och resa Wien

Nedan ser du de olika typer av Wien-boenden som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Österrike. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand.

läs mer om boende och resa i wien

Klicka här för boendepriser

Värdfamilj
Enkelrum med frukost eller enkelrum med frukost och kvällsmål (halvpension)

Delad studentlägenhet - ActiLingua residence

Skolans egna studentlägenheter ligger på ca 30 minuters avstånd till skolan med kollektivtrafiken. Lägenheterna ligger i ett lugnt område i en nyrenoverad byggnad. De rymliga lägenheterna är modernt och trevligt inredda och är utrustade med TV och gratis wifi. Enkelrum med tillgång till badrum och kök som delas med 3-5 andra studenter på skolan. 

Delad studentlägenhet - ActiLingua penthouse
Enkelrum i lägenhet med delat kök och badrum med andra studenter från skolan. Lägenheterna ligger i ett lugnt område i en nyrenoverad byggnad, ca 30 minuter med kollektivtrafiken från skolan. Enkelrum standard eller enkelrum premium (med privat balkong).

Privat studentlägenhet - The Social Hub
Enrumslägenhet för 1-2 personer med privat badrum och kokvrå på studenthotell, ca 10-15 minuters avstånd från skolan med kollektivtrafiken.


Reseinformation
Flyg: Wien
Transfer: Transport till och från flygplatsen kan förbeställas genom oss. 

Gör resan till en upplevelse! Ta tåg istället för flyg till slutdestinationen och gör stopp under vägen. Tips och hjälp med bokning kan du få av tågresebyråer. SJ hjälper också till med att boka tågbiljetter utomlands och kan tipsa om de bästa resvägarna. Du kan även köpa Interrailkort via dem. Läs mer på SJ:s hemsida.