Språkresa och språkkurs för vuxna

Under språkresor och språkkurser för vuxna ingår våra allmänna kurser som omfattar undervisning utomlands i internationella grupper för vuxna utan specialinriktning. Här kan du se vilka olika språk vi erbjuder språkresor och språkkurser för dig som vuxen.

Kurserna för dig som vuxen tar upp alla språkfärdigheterna; tal, skrift, läs- och hörförståelse, grammatik, uttal och ordförråd och passar alla som vill lära sig ett nytt språk eller förbättra sina kunskaper i ett språk. Språkresorna för vuxna finns på alla nivåer, från nybörjare till avancerad nivå om inte annat anges. På första kursdagen får deltagarna göra ett språkprov där språknivån testas, och därefter placeras man i en grupp som ligger på samma nivå som man själv. Ofta startar dessa språkkurser löpande under året och man kan välja att studera från 1 vecka och uppåt, valfritt antal veckor. På de flesta kursorter kan du också välja hur intensivt du vill studera, till exempel, 20, 25 eller 30 lektioner per vecka.

Minimiåldern är mellan 16-18 år och varierar från skola till skola. Vi har även fler språkresor och kurser för dig som är 50+ här.

En fin husfasad du kan mötas av på språkresa i Spanien