Intervju med Ammi Filmberg

Senast ändrad

Vi ställde några frågor till vår nya medarbetare Ammi Filmberg

Hej Ammi, vem är du?
– Jag är KSG:s nya skoladministratör, med elva års erfarenhet av skoladministration. Innan dess arbetade jag som montessoripedagog. Jag brinner för en förberedande miljö, en gemensam värdegrund och allas lika värde. Pedagogik är ett av mina stora intressen. Jag har varit med och startat både förskolor och gymnasium, vilket är väldigt lärorikt och kul, att få hjälpa till där det behövs.

– På min fritid tar jag gärna promenader, jag gillar också att laga mat. Dessutom är jag praktiskt lagd, så renovera är kul. Min favoritplats i mitt hus är nu efter renoveringen en jättestor fåtölj med fotpall, en tv och en tänd brasa.

Vad är det bästa med Kungstensgymnasiet?
– Det bästa är det fina bemötande man får av både skolledning, lärare, elever och alla andra som arbetar på Kungstensgymnasiet. Trivsel är en stor och viktig faktor på en arbetsplats. Mitt intryck är att skolan är väl fungerande med tydliga rutiner, vilket passar mig ypperligt som skoladministratör. I min roll som administratör är jag ju en del av spindeln i nätet och har ett visst kontrollbehov. 😊 Jag är väldigt glad över att få vara en del av Kungstensgymnasiet.