Du är här:
erbjudande Nerja

Specialerbjudande, 10% rabatt i Nerja

Just nu har vi ett erbjudande där vi ger 10% rabatt på kurs och boende. Rabatten gäller när man bokar 1-4 veckors Intensivkurs spanska i Nerja och boende på Club Costa Nerja med vistelse i augusti 2019!

Kursen Intensivkurs i spanska i Nerja ges på alla nivåer och riktar sig till dig som vill bli bättre på spanska. Skolan ligger i en vacker andalusisk byggnad i centrala Nerja och när vädret tillåter håller man även lektioner i trädgården eller på någon av skolan terrasser. På några minuters promenad ligger skolans trevliga studiehotell Club Costa Nerja.

Observera att erbjudandet gäller i mån av plats och endast för kursen Intensivkurs i spanska med kurslängd 1 - 4 veckor samt boende på skolans studiehotell under augusti månad 2019.

Hör gärna av dig till oss om du har frågor eller boka kursen här.

Aktuellt på Internationella Skolorna

Toggle module