Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Anlita oss!

Anlita oss!

AnlitaBalettakademien Umeåför dittprojekt - stort som smått.

 • Boka oss!

  Balettakademien har i mer än 49 år arbetat med barn, unga och vuxna i kreativa processer. Vår personal är rutineradoch vana att skräddarsy efter dina önskemål.

 • Dans i Skolan

  Dans germöjlighet till fysiskt aktivitet utan tävlan - här arbetar elevenutifrån sina egna förutsättningar. Vill ni göra ett dansprojekt på er skola? Ansök om medel från Skapande Skola i samarbete med Balettakademien.

 • Barndansföreställning

  Med Plupp som inspiration är målet att sprida dansen till så många som möjligt, skapa förståelse för livet, den norrländska kulturen och kulturarvet. Under 2016 spelar vi följande föreställning:

 • Sagodans

  Sagodans - En lugn och fantasifull aktivitet med utrymme för barnens egna uttryck. För förskoleåldern.

 • Danskalas

  Nu kan du ordna ett annorlunda kalas där barnen får dansa och ha roligt tillsammans! Välj mellan olika teman. Efter danspasset får ni tillgång till vårt kalasrum där ni kan bjuda på fika och fortsätta dansa och leka. Kalastid söndagar 14.00. Kontakta oss för mer information och bokning! Ord från en förälder – ”Vill bara tacka för ett toppenroligt kalas! Smidigt och en jättefin lokal att vara i! Det var väldigt nöjda barn som åkte hem efter kalaset i söndags och hon som höll i dansen var otroligt uppskattad av barnen!Enligt många av barnen det Bästa kalaset ever!!!Stort tack!”

Anlita oss!

Toggle module

Våra bilder

Toggle module
Våra bilder

Våra filmer

Toggle module
Toggle module

Våra partners

Toggle module