Danskalas

Nu kan du ordna ett härligt kalas där barnen får dansa och ha roligt tillsammans. Välj mellan olika teman och musik. Efter danspasset får ni tillgång till vårt kalasrum där ni kan bjuda på fika och fortsätta dansa och leka. Kalastid söndagar 14.00. Kontakta oss för mer information och bokning.

Danskalas Balettakademien Umeå

Fira din födelsedag hos oss på Balettakademien Umeå. Välj tema på danslektionen och få tillgång till vårt kalasrum för fika.

  • SAGOTEMA- Vi lever oss in i sagornas värld och dansar som prinsar, prinsessor och riddare.
  • DISCOTEMA-Vi dansar till populära schlager- och poplåtar. Självklart har vi discokulan igång.
  • VALFRI DANSSTIL-  Välj din favoritstil eller en som du är sugen på att prova. Vi tillmötesgår efter bästa förmåga. Ex. Jazz/Show, Balett eller hiphop
  • Danskalaset hålls i våra lokaler på Nygatan 43. Kalaset inleds med 45-60 min. dans med en av våra danslärare. därefter har ni tillgång till vårt kalasrum i ca. 1 timme. Ni tar själva med det ni vill bjuda på. Tänk på att möjligheterna att diska är begränsade. Max 20 barn. Från 5 år. Pris: 1495kr.

För mer information samt bokning kontakta

Anna Östman Styrke
090-71 14 13
anna.ostman-styrke@folkuniversitetet.se

Ord från en förälder –

”Vill bara tacka för ett toppenroligt kalas! Smidigt och en jättefin lokal att vara i! Det var väldigt nöjda barn som åkte hem efter kalaset i söndags och hon som höll i dansen var otroligt uppskattad av barnen! Enligt många av barnen det Bästa kalaset ever!!!
Stort tack!”