Ledningsgrupp
Alla yrkeshögskoleutbildningar genomförs i nära samarbete med det arbetsliv som behöver den kompetens som utbildningen leder till.
Det viktigaste sättet för arbetslivet att få inflytande över utbildningen är genom ledningsgruppen som har huvudansvaret tillsammans med utbildningsledaren för utbildningens innehåll och kvalitet.
Det är ledningsgruppen som tar in studerande till utbildningen, godkänner kursplanerna och examinerar de studerande. Ledningsgruppen träffas cirka fyra gånger per år.
I ledningsgruppen för utbildningen Hållbar livsmedelsintraprenör, distans ingår följande representanter:
- Anna Peterson, SLU
- Bengt Fellbe, Bjuvs Kommun
- Carsten Jörgensen, Atria Sweden
- Daniel Björnson, Charkprodukter
- Emma Eklund, Ljusgårda
- Mattias Gemborg, Peckas naturodlingar
- Stina Andren, Kiviks musteri
- Lisa Isaksson, Greenfood
- Peter Moritz, Folkuniversitetet