Boende och resa Berlin

Nedan ser du de olika typer av Berlin-boenden som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Tyskland. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand. Priset för boende gäller söndag till lördag om inget annat anges.

läs mer om boende och resa i berlin

Klicka här för boendepriser

Värdfamilj
Enkelrum med frukost eller enkelrum med frukost och kvällsmål.

Delad lägenhet med tysk värd
Enkelrum med tillgång till kök, självhushåll.

Studentlägenhet på GLS Campus
Privat studiolägenhet med badrum, kök med micro, TV, telefon och wifi. Städning två gånger per vecka.

Lägenhetshotell
Studiolägenheter med mycket hög standard i den historiska byggnaden ’Stadtbad Oderberger’, beläget i direkt anslutning till skolan. Privat studiolägenhet med badrum, kök med micro, TV, telefon och wifi, fri tillgång till pool. Städning två gånger per vecka. 'Tower studio' eller 'Rooftop maisonette'.


Reseinformation
Resa: Med flyg eller tåg till Berlin.
Transfer: Lokala transporter se www.berliner-verkehr.de. Transport till och från flygplatsen kan förbeställas genom oss. 

Gör resan till en upplevelse! Ta tåg istället för flyg till slutdestinationen och gör stopp under vägen. Tips och hjälp med bokning kan du få av tågresebyråer. SJ hjälper också till med att boka tågbiljetter utomlands och kan tipsa om de bästa resvägarna. Du kan även köpa Interrailkort via dem. Läs mer på SJ:s hemsida