Boende och resa Nerja

Nedan ser du de olika typer av boenden i Nerja som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Spanien. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand. Priset för boende gäller söndag till lördag om inget annat anges.

läs mer om boende och resa i nerja

Club Costa Nerja - studiehotell
Skolans eget studiehotell har 30 rum och ligger i den gamla stadsdelen på några minuters promenadväg från skolan och stranden. Här finns terrass och swimmingpool med utsikt över hav och berg. Byggnaden är modernt utrustad med luftkonditionering och det finns tillgång till kök, cafeteria, tv-rum, Internet, wifi, bibliotek, studierum och filmrum. Du kan välja mellan standard och premium. Premiumrummen har tv, kylskåp och vattenkokare. Lakan och handdukar ingår. Alla rum har privat badrum. Priserna varierar beroende på säsong.

Lågsäsong: januari-mars + november-december
Standard enkelrum: 330 kr per natt
Standard dubbelrum: 550 kr per natt 
Premium enkelrum: 420 kr per natt
Premium dubbelrum: 600 kr per natt

Mellansäsong: april-maj + oktober
Standard enkelrum, inkl. frukost: 550 kr per natt
Standard dubbelrum, inkl. frukost: 780 kr per natt 
Premium enkelrum, inkl. frukost: 590 kr per natt
Premium dubbelrum, inkl. frukost: 780 kr per natt 

Högsäsong: juni-september
Standard enkelrum, inkl. frukost: 590 kr per natt
Standard dubbelrum, inkl. frukost: 820 kr per natt 
Premium enkelrum, inkl. frukost: 670 kr per natt
Premium dubbelrum, inkl. frukost: 910 kr per natt

I studiehotellet finns även tillgång till 2 moderna studiolägenheter för 1-2 personer. Pris per lägenhet, 1 person, låg- och mellansäsong: 710 kr per natt, högsäsong: 1050 kr per natt.
Pris per lägenhet, 2 personer, låg- och mellansäsong: 850 kr per natt, högsäsong: 1250 kr per natt

Club Costa Nerja - lägenhet
Lägenheter för 1 eller 2 personer som ligger på skolområdet. Alla lägenheter har sovrum, vardagsrum, fullt utrustat kök, badrum och terrass med utsikt över trädgården. De är utrustade med tv, tvättmaskin, luftkonditionering/värme och wifi. Lakan och handdukar och slutstädning ingår. Självhushåll. Alla som bor i lägenheterna kan också använda studiehotellets swimmingpool.

Pris per lägenhet låg-/mellansäsong, 2 pers: 850 kr per natt
Pris per lägenhet högsäsong, 2 pers: 1250 kr per natt

Värdfamilj
Värdfamiljerna bor på max 20 minuters promenadavstånd från skolan. Lunchen serveras mellan 13:30 och 15:00. Minimum 2 veckor.

Enkelrum med frukost och lunch: 5000 kr för 2 veckor låg- och mellansäsong, 5600 kr högsäsong

Hotell
Kontakta oss för information. För hotell som bokas genom oss tillkommer en bokningsavgift på 300 kr.

Reseinformation
Flyg: Málaga
Transfer: Flygbuss till Málagas busstation går var tjugonde minut. Från busstationen i Málaga går bussar till Nerja en gång i timmen. Resan tar ca 1 timma. Du kan också ta en taxi direkt från flygplatsen till Nerja eller förboka en taxi via oss, pris 1000 kr enkel resa, 1700 kr t/r.

Gör resan till en upplevelse! Ta tåg istället för flyg till slutdestinationen och gör stopp under vägen. Tips och hjälp med bokning kan du få av tågresebyråer.