Boende och resa

Nedan ser du de olika typer av boenden i Playa del Carmen som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Mexiko. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand. Priset för boende gäller söndag till lördag om inget annat anges.

läs mer om boende och resa playa del carmen mexiko

Värdfamilj
Enkelrum med tillgång till badrum. Med frukost 3050 kr per vecka, med frukost och kvällsmål 3400 kr per vecka.

Skolans studenthem
Studenthemmet ligger på 5 minuters promenadavstånd från skolan. Det består av 22 rymliga sovrum med privata badrum. Alla rum har luftkonditionering och kabel-TV. Alla rum har tvillingsängar, men det går bra att hyra rummet för ensamt bruk. I byggnaden finns också kök och matsal samt takterrasser.

Pris enkelrum, 2450 kr per vecka, dubbelrum 1550 kr per person och vecka (endast för två personer som reser tillsammans). Inga måltider ingår. Du kan också välja till måltider, kontakta oss för prisuppgift.

För vistelser längre än 4 veckor gäller andra priser. Kontakta oss för information.

Delad lägenhet
På skolans område finns ett antal flerrumslägenheter utrustade med luftkonditionering och kabel-TV. Du har ett enkelrum i lägenheten och delar badrum och allmänna utrymmen med andra studenter som bor i lägenheten. Självhushåll. Enkelrum 2950 kr per vecka, dubbelrum 2050 kr per person och vecka.

Privat lägenhet
På skolans område finns ett begränsat antal lägenheter för privat bruk. Pris för en lägenhet med ett sovrum är 4800 kr per vecka.

Det finns också privata lägenheter att hyra utanför skolområdet för vistelser på minimum 4 veckor. Kontakta oss för prisuppgift.

Hotell
Det finns ett stort antal hotell av varierande standard och pris beroende på säsong. Priser från ca 600 kr per natt och uppåt. Kontakta oss för förslag

För hotell och lägenheter som bokas genom oss tillkommer en bokningsavgift på 300 kr.

Reseinformation
Flyg: Cancun
Transfer: Flygbuss till Playa del Carmen avgår var 50:e minut mellan kl. 10.00 och 22.15. Färden tar knappt en timma och kostar ca 10 USD. Transfer service kan förbeställas genom oss och kostar 1200 kr för enkel resa om du anländer mellan kl. 08.00 och 22.00.