Boende och resa

Nedan ser du de olika typer av boenden i Playa del Carmen som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Mexiko. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand. Priset för boende gäller söndag till lördag om inget annat anges.

läs mer om boende och resa playa del carmen mexiko

Klicka här för boendepriser

Värdfamilj
Enkelrum med tillgång till badrum. Med endast frukost eller med frukost och kvällsmål (halvpension).

Skolans studenthem
Studenthemmet ligger på 5 minuters promenadavstånd från skolan. Det består av 22 rymliga sovrum med privata badrum. Alla rum har luftkonditionering och kabel-TV. Alla rum har tvillingsängar, men det går bra att hyra rummet för ensamt bruk. I byggnaden finns också kök och matsal samt takterrasser. Enkelrum, inga måltider ingår. Du kan också välja till måltider, kontakta oss för prisuppgift.

Delad lägenhet
På skolans område finns ett antal flerrumslägenheter utrustade med luftkonditionering och kabel-TV. Du har ett enkelrum i lägenheten och delar badrum och allmänna utrymmen med andra studenter som bor i lägenheten. Enkelrum, självhushåll.

Privat lägenhet
På skolans område finns ett begränsat antal lägenheter för privat bruk. 


Reseinformation
Flyg: Cancun
Transfer: Flygbuss till Playa del Carmen avgår var 50:e minut mellan kl. 10.00 och 22.15. Färden tar knappt en timma och kostar ca 12 USD. Transfer service kan förbeställas genom oss om du anländer mellan kl. 08.00 och 22.00.