Boende och resa Mallorca

Nedan ser du de olika typer av boende på Mallorca som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Spanien. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand. Priset för boende gäller söndag till lördag om inget annat anges.

läs mer om boende och resa på mallorca

Värdfamilj
Alla värdfamiljer i Palma bor i lägenheter på högst 20 minuters färd från skolan, oftast närmare.

Standard enkelrum med frukost, 2350 kr/vecka. Standard enkelrum med frukost och kvällsmål, 2850 kr/v.

Enkelrum med eget badrum och frukost, 2800 kr/vecka.

Enkelrum med eget badrum, frukost och kvällsmål, 3450 kr/vecka. Lakan och handdukar ingår. För långtidsboende, minimum 5 veckor, gäller andra priser. Kontakta oss för prisuppgift.

Delad lägenhet
Enkla men bekväma lägenheter som ligger centralt med 10-20 minuters väg till skolan med buss eller till fots. Enkelrum i delad lägenhet med tillgång till vardagsrum, kök, badrum. Inga måltider ingår, lakan och handdukar (ej strandhandduk) ingår, 2950 kr/v. En depositionsavgift på 200 € tas ut vid ankomst. Minimum 2 veckor.

För långtidsboende, minimum 13 veckor, gäller andra priser. Kontakta oss för prisuppgift.

Hotell
Kontakta oss för information. För hotell och lägenheter som bokas genom oss tillkommer en bokningsavgift på 300 kr.

Reseinformation
Flyg: Palma de Mallorca
Transfer: Taxi från flygplatsen i Palma kan bokas i förväg av oss vid ankomst mellan kl. 08.00 och 22.00. Pris enkel resa 690 kr för en person, 460 kr/person för 2 eller flera personer. Flygbussar går ungefär varje kvart och tar ca 30 minuter in till Palmas centrum. För mer information om taxi och bussar, se www.aena.es.