Spanska på Mallorca

Läs spanska på Mallorca, den spanska Medelhavsön som är ett av de mest populära turistmålen i Europa. Solen och stränderna har lockat turister ända sedan 1950-talet, men det finns så mycket mer att se och uppleva på Mallorca. Upptäck våra språkkurser i Spanska på Mallorca här.

läs spanska på mallorca på språkkurs med internationella skolorna

Det finns många utflyktsmål som är värda ett besök, väldiga droppstens-grottor, charmiga bergs- och fiskebyar. Mallorca är den största ön i ögruppen Balearerna, något större än Gotland. Här bor ca 750 000 bofasta invånare, varav ca 360 000 i huvudorten Palma.

Palma är en gammal stad vars historia går tillbaka till romartiden då en befäst stad uppfördes. Idag är Palma en typisk spansk liten stad, men med en storstads generösa utbud. Här finns mängder med restauranger, barer, kaféer, nattklubbar och shoppingmöjligheter.

Katedralen, Catedral de Palma, är en av Mallorcas främsta sevärdheter. Bakom katedralen upp mot ett av stadens äldsta och vackraste torg, Placa de Cort, breder den gamla stadsdelen ut sig med små, vindlade gränder, renässanshus och charmiga torg.

Väl värt ett besök är Museo de Mallorca där man får lära sig mer om öns historia. Vill man bada åker man gärna till Platja de Palma, som är en av Mallorcas finaste stränder, ca 30 minuters bussfärd från centrum.

""

0 resultat