Boende och resa Havanna

Nedan ser du de olika typer av boende i Havanna som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Kuba. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand.

läs mer om boende och resa i havanna kuba

Värdfamilj
Värdfamiljerna i Havanna bor på mellan 5 och 20 minuters promenadavstånd till skolan, ofta i hus med trädgård. Frukost och lunch ingår måndag till fredag, men måltiderna intas på skolan. Enkelrum med tillgång till badrum (ibland privat badrum). Inkluderat i priset för valt kurspaket.

Skolans studiehotell
Enkelrum i studiehotellet som ligger på skolområdet och mitt emot skolan.Frukost och lunch på vardagar ingår. Inkluderat i priset för valt kurspaket.

Delad lägenhet
Lägenhetena ligger nära skolan och består av 2 sovrum som delar badrum och kök. AC, balkong eller uteplats finns. Inkluderat i priset för valt kurspaket.


Reseinformation
Flyg: Havanna (Jose Martí airport)
Transfer: Vi rekommenderar förbokning av privat transfer från flygplatsen. 

Visum
Som utländsk medborgare behöver du ett turistvisum för att besöka Kuba. Det utfärdas av Kubas ambassad för högst en månad i taget. Det kan sedan förlängas på plats. Kontakta Kubas ambassad i Stockholm på tel. 08-545 83 270 för mer information.