Boende och resa Taormina

Nedan ser du de olika typer av boenden i Taormina som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Italien. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand.

läs mer om boende och resa i taormina

Klicka här för boendepriser

Värdfamilj
Enkelrum med tillgång till badrum, oftast inom 15 minuters promenadväg til skolan. Lakan och handduk ingår. Begränsad tillgång. Söndag till söndag. Enkelrum med frukost eller enkelrum med frukost och kvällsmål (halvpension).

Delad lägenhet
Enkelrum i delad, fullt utrustad lägenhet med andra studenter med tillgång till badrum och kök. Lakan och handduk ingår. Självhushåll. 

Privat lägenhet
Fullt utrustad studiolägenhet för 1 eller 2 personer. Lakan och handduk ingår. Självhushåll. 

Reseinformation
Flyg: Catania
Transfer: Transfer från flygplatsen till Taormina tar ca 90 minuter med buss. Bussar avgår varje timma vid högsäsong, mindre ofta vid lågsäsong och kostar några Euro. Taxi transfer kan bokas i förväg genom oss.

Gör resan till en upplevelse! Ta tåg istället för flyg till slutdestinationen och gör stopp under vägen. Tips och hjälp med bokning kan du få av tågresebyråer. SJ hjälper också till med att boka tågbiljetter utomlands och kan tipsa om de bästa resvägarna. Du kan även köpa Interrailkort via dem. Läs mer på SJ:s hemsida för utlandsresor.