Boende och resa Salerno

Nedan ser du de olika typer av boenden i Salerno som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Italien. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand.

läs mer om boende och resa i salerno

Klicka här för boendepriser

För boende i värdfamilj och delad lägenhet gäller ankomst söndag eftermiddag innan kursens start och avresa lördag förmiddag (10.00) efter kursens slut.

Värdfamilj
Enkelrum med frukost eller enkelrum med halvpension (frukost och kvällsmål).

Delad lägenhet standard
Enkelrum i delad, fullt utrustad lägenhet med andra studenter med tillgång till badrum och kök. Lakan och handduk ingår. Självhushåll. 

Delad lägenhet premium
Enkelrum i delad, fullt utrustad lägenhet med andra studenter med privat badrum och delat kök. Självhushåll.

Reseinformation
Flyg: Neapel (eller Salerno)
Transfer: Transfer från flygplatsen i Neapel till Salerno tar ca 70 minuter med buss och kostar ca 10 €. Bussar (SITA BUS) går regelbundet måndag - lördag. Vid ankomst på en söndag går bussar (ALIBUS) till Neapels station och därefter tåg till Salerno.

Gör resan till en upplevelse! Ta tåg istället för flyg till slutdestinationen och gör stopp under vägen. Tips och hjälp med bokning kan du få av tågresebyråer. SJ hjälper också till med att boka tågbiljetter utomlands och kan tipsa om de bästa resvägarna. Du kan även köpa Interrailkort via dem. Läs mer på SJ:s hemsida för utlandsresor.