Boende och resa Milano

Nedan ser du de olika typer av boenden i Milano som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Italien. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand. Priset för boende gäller söndag till lördag om inget annat anges.

läs mer om boende och resa i milano

Värdfamilj
Värdfamiljerna bor i bostadsområden på max 30 minuters färd med lokaltrafiken från skolan. Minimum 2 veckor.
Enkelrum med frukost: 2350 kr per vecka
Enkelrum med halvpension: 3700 kr per vecka

Delad lägenhet
Enkelrum i delad lägenhet tillsammans med tre eller fler andra studenter. Tillgång till badrum och kök samt Wifi. Lägenheterna ligger på max 30 minuters färd med lokaltrafiken från skolan. Minimum 2 veckor. Självhushåll.
Enkelrum: 2100 kr per vecka

Privat lägenhet
Fullt utrustade studiolägenheter för 1 – 2 personer. Fritt Wifi, lakan och handdukar ingår. Priser från ca 600 € per vecka beroende på standard och säsong.

Studenthotell
Det finns tillgång till två olika studenthotell som ligger några få hållplatser med tunnelbanan från skolan. Alla rum har privata badrum, fritt Wifi och luftkonditionering. Lakan och handdukar ingår. Tillgång till tvättmaskin. Självhushåll. Priser från ca 500 € per vecka beroende på säsong.

 

Reseinformation
Flyg: Milano, alternativt Bergamo
Transfer: För lokala transporter se www.travel.it/.
Taxi från flygplatsen kan vid behov bokas i förväg via oss:
Enkel från Milano, Malpensa: 1400 kr
Enkel från Milano, Linate: 940 kr
Enkel från Bergamo, Orio al Serio: 1500 kr

Gör resan till en upplevelse! Ta tåg istället för flyg till slutdestinationen och gör stopp under vägen. Tips och hjälp med bokning kan du få av tågresebyråer. SJ hjälper också till med att boka tågbiljetter utomlands och kan tipsa om de bästa resvägarna. Du kan även köpa Interrailkort via dem. Läs mer på SJ:s hemsida för utlandsresor.