Boende och resa Valencia

Nedan ser du de olika typer av boenden i Valencia som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Spanien. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand. Priset för boende gäller söndag till lördag om inget annat anges.

läs mer om boende och resa i valencia

Klicka här för boendepriser

Värdfamilj
Enkelrum med tillgång till badrum med frukost eller frukost och kvällsmål (halvpension).

Skolans studenthotell 
La Nave ligger på en lugn gågata mellan den gamla stadsdelen och shoppingdistriktet, på ca 12 minuters promenad till skolan och har totalt 12 rum, vissa med privat badrum, alla med luftkonditionering, tillgång till kök, vardagsrum, matsal, takterrass, tvättmaskin, fritt wifi. Självhushåll. Lakan och handdukar ingår, städning en gång per vecka.

Skolans studenthus - Resiolé Mercado
Mercado är en blandning av studiehotell och studentlägenheter och ligger vid den stora marknaden i området 'El Carmen', ca 6 minuters promenad från skolan. Tillgång till kök, vardagsrum, matsal, tvättmaskin, wifi, bibliotek och terrass. Boendet delas med både utländska och spanska studenter. Lakan och handdukar ingår. Endast september till juni.

Det finns även tillgång till dubbel- och trippelrum. Kontakta oss för mer information och prisuppgift.

Studentlägenhet - El Puerto Residence
Studentlägenhet med badrum och kokvrå på ca 10 min. cykeltur till skolan. Tillgång till gym, cykel, parkering och gemensamhetsutrummen med AC. Lakan och handduk ingår och byts varannan vecka. Städning ingår. 

Delad lägenhet
Enkel- eller dubbelrum i delad lägenhet tillsammans med andra studenter på skolan. Lägenheterna ligger i olika stadsdelar, i genomsnitt 20 minuters färd från skolan med kollektivtrafiken. Lägenheterna består av mellan 3 och 5 sovrum med 1 eller 2 badrum som delas av de boende. Alla har fullt utrustade kök, vardagsrum med TV och tvättmaskin. Lakan ingår, handdukar ingår inte. Självhushåll.

Delad lägenhet - centralt
Enkel- eller dubbelrum i delad lägenhet tillsammans med andra studenter på skolan. Lägenheterna ligger på i genomsnitt 15 minuters promenad från skolan. Lägenheterna består av mellan 3 och 5 sovrum med 1 eller 2 badrum som delas av de boende. Alla har fullt utrustade kök, vardagsrum med TV och tvättmaskin. Lakan ingår, handdukar ingår inte. Självhushåll.

Delad lägenhet - San Dionisio
Enkel- eller dubbelrum i delad lägenhet tillsammans med andra studenter på skolan. Lägenheterna ligger i området 'El Carmen' på ca 3 minuters promenad från skolan. Lägenheterna håller hög standard och består 4 eller 5 sovrum med privat badrum och kylskåp. Tillgång till fullt utrustade kök, AC, vardagsrum med TV och tvättmaskin. Lakan och handdukar ingår. Självhushåll.

Reseinformation
Flyg: Valencia
Transfer: Transfer service i skolans regi från flygplatsen till inkvarteringen kan förbeställas genom oss och kostar 1020 kr för enkel resa.

Gör resan till en upplevelse! Ta tåg istället för flyg till slutdestinationen och gör stopp under vägen. Tips och hjälp med bokning kan du få av tågresebyråer.