Språkresor för vuxna till Fukuoka

Åk på språkresa med andra vuxna till Fukuoka och läs japanska. Staden sägs vara Japans äldsta eftersom den ligger nära Korea och Kina, på den plats där de mongoliska invasionerna ägde rum på 1200-talet. Här har vi språkkurser i japanska som passar oavsett tidigare erfarenheter. Boka någon av våra språkresor till Fukuoka för vuxna.

hitta språkresor för vuxna till fukuoka japan och läs japanska på plats

Fukuoka ligger vid havet, omgivet av berg. Idag återfinns staden på topp 20-listan som en av världens bästa städer att leva i, baserat på renlighet, säkerhet, trivsel och allmän levnadsstandard. Klimatet är subtropiskt med varma somrar och milda vintrar.

Bland sevärdheterna kan nämnas skyskrapan Fukuoka Tower, som är en av Japans högsta byggnader med sina 234 meter. Här får du en fantastisk utsikt från någon av de tre utsiktsplatserna. Andra sevärdheter är till exempel Tenmangu helgedom i Dazaifu, slottsruinen och Uminonakamichi, en park med ett gigantiskt akvarium, tivoli och swimmingpool. Fukuoka är även berömt för sin lokala musikscen, sitt goda kök och vänliga människor. Här finns massor av utmärkta restauranger och det kulturella utbudet är enormt, både när det gäller traditionella japanska konstformer och modernt nöjesliv.