Boende och resa Fukuoka

Nedan ser du de olika typer av boenden i Fukuoka som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Japan. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand. Priset för boende gäller söndag till lördag om inget annat anges.

läs mer om boende och resa i fukuoka

Klicka här för boendepriser

Värdfamilj
Värdfamiljerna bor inom en timmes färdväg från skolan. Lakan och handdukar ingår. Enkelrum med frukost och kvällsmål (halvpension). 

Delad lägenhet
Enkelrum i delad, centralt belägen lägenhet, med tillgång till vardagsrum, fullt utrustat kök, badrum och tvättmaskin.

Privat lägenhet
Centralt belägna studiolägenheter med kokvrå, tv, tvättmaskin och badrum för en eller två personer, på 10 – 20 minuters promenadavstånd till skolan. Lakan ingår, handdukar ingår inte. Inga måltider ingår.

Reseinformation
Flyg: Fukuoka airport
Transfer: Från flygplatsen åker du enkelt med tunnelbana till centrala Fukuoka. Färden tar ca 10 minuter. Du kan också ta en taxi direkt på plats eller boka en taxi via oss. Mer information hittar du på https://www.fukuoka-airport.jp/english/taxi.html

Visum
För vistelser upp till 3 månader behövs inget visum för svenska medborgare i Japan. Om du inte är svensk medborgare, kontakta ambassaden för information om vad som gäller för din nationalitet. Se även Japanska ambassadens hemsida för mer information: https://www.se.emb-japan.go.jp/itpr_sv/visa.html