Boende och resa Tropea

Nedan ser du de olika typer av boenden i Tropea som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Italien. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand.

läs mer om boende och resa i tropea

Klicka här för boendepriser

Delad lägenhet
En lägenhet består av 2 – 3 sovrum, kök med matplats och ett eller två badrum som delas av de boende. Alla lägenheter ligger på 5 – 15 minuters promenadavstånd till skolan och har tv. Många har även balkong och tvättmaskin. Lakan och handdukar ingår. Enkelrum, självhushåll.

Privat lägenhet
Enrumslägenhet med kokvrå och badrum för en eller två personer. Alla lägenheter ligger på 5 – 15 minuters promenadavstånd till skolan och har tv. Många har även balkong, tvättmaskin och radio. Lakan och handdukar ingår.


Reseinformation
Flyg: Lamezia Terme (SUF). Flyg gärna via Rom eller Milano.
Transfer: Transfer t/r Lamezia Terme flygplats eller tågstation till inkvarteringen ingår i kursavgiften.

Gör resan till en upplevelse! Ta tåg istället för flyg till slutdestinationen och gör stopp under vägen. Tips och hjälp med bokning kan du få av tågresebyråer. SJ hjälper också till med att boka tågbiljetter utomlands och kan tipsa om de bästa resvägarna. Du kan även köpa Interrailkort via dem. Läs mer på SJ:s hemsida för utlandsresor.