Språkresor för vuxna till Tropea

Åk på språkresa med andra vuxna till Tropea och läs italienska. Den charmiga lilla medeltidsstaden i Kalabrien med ca 7000 invånare ligger på den italienska stövelns ”tåspets”, i höjd med de Eoliska öarna. Här har vi språkkurser i italienska för vuxna som passar oavsett tidigare erfarenheter.

språkkurs i italienska i Tropea i Italien

Här kan du njuta av genuint italienskt småstadsliv, ett lugnt samhälle som lever upp på kvällarna. Den gamla stadskärnan är mycket pittoresk och det är lätt att ta sig runt till fots i de trånga gränderna. Här finns många caféer, restauranger och inte att förglömma, glassbarer. På marknaden kan du handla produkter som kommer från lantgårdar och odlingar i trakten.

Stranden anses som en av Italiens vackraste, med kritvit sand och en härlig strandpromenad. I omgivningen kan du hitta orörda, naturliga landskap med lummig växtlighet, som i kontrast med det djupblå, kristallklara vattnet är enastående vackert. Ta de slingrande trapporna upp till slottet på berget Santa Maria, åk på utflykt till den vackra, närliggande fiskebyn Pizzo, gör ett besök på Stromboli eller snorkla i det turkosblå vattnet. Tropea är en utmärkt plats för språkstudier i kombination med semester!