Boende och resa Rom

Nedan ser du de olika typer av boenden i Rom som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Italien. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand. Priset för boende gäller söndag till lördag om inget annat anges.

läs mer om boende och resa i rom

Klicka här för boendepriser

Alla boendealternativ nedan ligger på max 45 minuters färdväg till skolan. Värdfamiljer och lägenheter finns även som premium. Premium innebär lite bättre läge i staden och något högre standard på lägenheten.

Värdfamilj
Enkelrum standard med tillgång till kök, enkelrum med frukost eller enkelrum med frukost och kvällsmål (halvpension).
Enkelrum premium med tillgång till kök, enkelrum premium med frukost eller enkelrum premium med frukost och kvällsmål (halvpension).

Delad lägenhet
Enkelrum standard i delad lägenhet med andra studenter med tillgång till kök och badrum. Inga måltider ingår. 
Enkelrum standard i delad lägenhet med andra studenter med tillgång till kök och badrum. Inga måltider ingår.
Minimum 2 veckor.


Reseinformation
Flyg: Rom
Transfer: För lokala transporter se www.travel.it/.
Taxi från flygplatsen kan bokas i förväg via oss.

Gör resan till en upplevelse! Ta tåg istället för flyg till slutdestinationen och gör stopp under vägen. Tips och hjälp med bokning kan du få av tågresebyråer. SJ hjälper också till med att boka tågbiljetter utomlands och kan tipsa om de bästa resvägarna. Du kan även köpa Interrailkort via dem. Läs mer på SJ:s hemsida för utlandsresor.