Språkresor för vuxna till Rom

Hitta en språkresa för dig som vuxen till Rom och läs italienska. I den eviga staden "dit alla vägar bär" finns något för alla vare sig det gäller kultur, shopping, mat eller nattliga nöjen. Här har vi språkkurser i italienska för vuxna som passar oavsett tidigare erfarenheter.

se våra språkresor för vuxna till Rom

Med sin mångtusenåriga historia är Rom en unik stad i Europa. Här föddes en civilisation som härskade över och påverkade människor och kulturer i stora delar av Europa, norra Afrika och Mellanöstern under mer än 1000 år. Idag är Rom är en modern och levande storstad med sina 4 miljoner invånare, men den gör ett mindre intryck eftersom det är gångavstånd mellan många av alla de historiska monument som är koncentrerade till ”centro storico”, det historiska centrum.

Besök alla ”måsten” som Colosseum, Peterskyrkan, Vatikanmuseet, Forum Romanum, Fontana di Trevi och Pantheon eller strosa i de mysiga kvarteren i Trastevere och gränderna runt Campo de’ Fiori. Shoppa på via Cola di Rienzo och via del Corso eller ha picknick i den stora parken Villa Borghese. Här finns teatrar, museer, gallerier och inte minst massor av caféer och trattorior.