Boende och resa Milano

Nedan ser du de olika typer av boenden i Milano som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Italien. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand. Priset för boende gäller söndag till lördag om inget annat anges.

läs mer om boende och resa i milano

Klicka här för boendepriser

Värdfamilj
Värdfamiljerna bor i bostadsområden på max 30 minuters färd med lokaltrafiken från skolan. Enkelrum med frukost eller enkelrum med frukost och kvällsmål (halvpension). Minimum 2 veckor.

Delad lägenhet
Enkelrum i delad lägenhet tillsammans med tre eller fler andra studenter. Tillgång till badrum och kök samt Wifi. Lägenheterna ligger på max 30 minuters färd med lokaltrafiken från skolan. Minimum 2 veckor. Självhushåll.


Reseinformation
Flyg: Milano, alternativt Bergamo
Transfer: För lokala transporter se www.travel.it/.
Taxi från flygplatsen kan vid behov bokas i förväg via oss.

Gör resan till en upplevelse! Ta tåg istället för flyg till slutdestinationen och gör stopp under vägen. Tips och hjälp med bokning kan du få av tågresebyråer. SJ hjälper också till med att boka tågbiljetter utomlands och kan tipsa om de bästa resvägarna. Du kan även köpa Interrailkort via dem. Läs mer på SJ:s hemsida för utlandsresor.