Språkresor för vuxna till Milano

Upptäck våra språkresor för vuxna till Milano och läs italienska. Staden sägs ha grundats av kelterna på 700-talet f. Kr, vilka drevs ut av romarna 500 år senare och blev viktig för handeln mellan romarriket och Nordvästeuropa. Här har vi språkkurser i italienska för vuxna som passar oavsett tidigare erfarenheter.

hitta språkresor för vuxna till milano och läs italienska på plats

Idag har Milano 1,3 miljoner invånare och är Italiens finansiella och industriella centrum. Staden är känd för att vara en modestad med shopping i världsklass. Här hittar man både italienska och internationella modeskapares verk och modeveckorna i februari och september sätter trenderna till nästa säsong. De flesta kända designhusen finns representerade i Milano och det finns flera lyxbutiker som Gucci, Prada, Dolce & Gabbana och Armani.

Ett enormt utbud av nöjen i form av barer, restauranger, nattklubbar, teater och opera för alla åldersgrupper och intressen gör att Milano passar alla. I Milano finns också kulturen och historiska sevärdheter som ’Il Duomo’, den berömda gotiska katedralen, operahuset La Scala och Leonardo da Vincis ’Sista måltiden’.