Boende och resa Florens

Nedan ser du de olika typer av boenden i Florens som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Italien. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand. Priset för boende gäller söndag till lördag om inget annat anges.

läsa mer om boende och resa i florens

Klicka här för boendepriser

Värdfamilj
Värdfamiljerna bor på max 15 minuters bussfärd från skolan. Minimum 2 veckor.
Enkelrum med frukost eller enkelrum med halvpension

Delad lägenhet
Enkelrum i delad lägenhet tillsammans med andra studenter. Tillgång till badrum och kök samt Wifi. Lägenheterna ligger på ca 15 - 20 minuters promenad från skolan. Minimum 2 veckor. Självhushåll.

Reseinformation
Flyg: Florens, Bologna eller Pisa
Transfer: Taxi från Florens flygplats kan bokas i förväg av oss. För tåg från Milano, Pisa och Bologna till Florens, se www.trenitalia.com för aktuella tidtabeller. För lokala transporter se www.travel.it/.

Gör resan till en upplevelse! Ta tåg istället för flyg till slutdestinationen och gör stopp under vägen. Tips och hjälp med bokning kan du få av tågresebyråer. SJ hjälper också till med att boka tågbiljetter utomlands och kan tipsa om de bästa resvägarna. Du kan även köpa Interrailkort via dem. Läs mer på SJ:s hemsida.