Boende och resa

Här ser du de olika typer av boenden i Brighton som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Storbritannien. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand.

läs mer om boende och resa brighton

Värdfamilj
Standard: enkelrum med frukost, 2035 kr per vecka, med frukost och kvällsmål, 2530 kr/vecka.
Premium: enkelrum med privat badrum och frukost, 2970 kr/vecka, med frukost och kvällsmål, 3685 kr/vecka.

OBS! Högsäsongstillägg tillkommer 18/6 - 13/8 med 300 kr per vecka.

Britannia Study Hotel
Britannia studiehotell består av 134 rum och ligger centralt på ca 10 minuters promenad från skolan, nära shopping, restauranger, pubar och stranden. Alla rum har privat badrum, skrivbord, garderob med säkerhetsskåp för laptop, wifi och ett litet kylskåp. På varje våningsplan finns tillgång till fullt utrustat kök och TV-rum och på bottenvåningen finns ett café. Det finns också tillgång till tvättomat. Lakan och handdukar ingår.

Enkelrum 4950 kr per vecka (söndag till söndag)

Hotell
Kings Hotel
Ligger nära skolan. Alla rum har bad/dusch, TV och telefon. Engelsk frukost ingår. Enkelrum ca 95 £/natt.

Claremont House Hotel
Ett enkelt och komfortabelt hotell som ligger mycket nära skolan och havet. Enkelrum med bad/dusch och WC, ca 90 £/natt inkl frukost. Hotellet tillåter inte rökning.

För hotell som bokas genom oss tillkommer en bokningsavgift på 300 kr.

Reseinformation
Flyg: London
Transfer: Från Gatwick ca 45-60 minuter, från Heathrow ca 2 timmar.

För busstider se www.nationalexpress.com och för tågtider se www.thetrainline.com/.

Taxi kan bokas i förväg av oss. Pris från Heathrow enkel resa 2145 kr/person, Gatwick enkel resa 1375 kr/person. Chauffören med skylt från skolan möter dig vid "Information Desk" efter tullen.

London Gatwick: Läs mer på www.gatwickairport.com
London Heathrow: Läs mer på www.heathrowairport.com

Gör resan till en upplevelse! Ta tåg istället för flyg till slutdestinationen och gör stopp under vägen. Tips och hjälp med bokning kan du få av tågresebyråer. SJ hjälper också till med att boka tågbiljetter utomlands och kan tipsa om de bästa resvägarna. Du kan även köpa Interrailkort via dem. Läs mer på SJ:s hemsida.