Språkresor i Brighton för vuxna

Här hittar du språkresor till Brighton för vuxna i engelska. Läser du ett språk utomlands är det ett effektivt sätt att ta till sig språket. Vi har allmänna språkkurser som passar vuxna oavsett tidigare erfarenheter.

hitta språkresor för vuxna till brighton och läs engelska på plats

En av Brightons största attraktioner är "The Royal Pavilion" byggt 1787 - ett palats där orienten blandas med det gamla England. Piren med sin nöjespark är också populär. Staden är även värd för många olika festivaler och evenemang. För den som är sportintresserad finns anläggningar för segling, windsurfing, beach volleyball, golf, cykling, fotboll, basket och tennis. Man kan också göra dagsutflykter till det pittoreska slottet i Leeds, natursköna Isle of Wight eller ta tåget till London för en shoppingtur.

Vi erbjuder många olika språkkurser i engelska i Brighton. Läs affärsengelska, fortbildningskurser för lärare, sommarkurser för ungdomar eller kurser som förbereder dig för Cambridge-examen. Självklart erbjuder vi även allmän engelska, utformad för att ge dig ökat självförtroende när det gäller att använda engelska i vardagliga situationer.

hitta språkresor för vuxna till brighton och läs engelska på plats