Kurspaket SuperIntensivo, spanska på Kuba

Havanna är en fascinerande stad! Här kan du läsa spanska medan du upptäcker staden med den mycket charmiga atmosfären.

/

Kursbeskrivning 

Den här kursen vänder sig till dig som behöver förbättra din spanska snabbt under relativt kort tid. Du utvecklar och förbättrar din uttrycksförmåga inom områdena tal-, hör- och läsförståelse och skrift, med tonvikt på det muntliga. Du lär dig grammatiken genom verklighetsförankrade övningssituationer där man använder tidningar, audio-visuellt material och kursböcker. 

  • 25 lektioner per vecka 
  • Varje lektion är 45 minuter 
  • Max 6 deltagare per grupp (max 9 i maj, juni, juli) 
  • 1 – 4 veckor 
  • Alla nivåer (A0 - C1) 
  • Kursmaterial ingår 
  • Boende i enkelrum i värdfamilj med halvpension (frukost och lunch) på promenadavstånd till skolan ingår. Måltiderna intas på skolan. 
  • Minimiålder 18 år 

Kursavgift 

Se prisuppgift under respektive kurs nedan. Boende med halvpension ingår i kursavgiften. 

Lektionstider 

Måndag till fredag 9.00 - 13.00 

Kursstart 

2024: Valfri måndag 

Ingen undervisning följande datum: 1-2/1, 29/3, 20/5, 25-26/7, 10/10, 25/12 

Skolan 

Estudio Sampere är ett välrenommerat språkinstitut som ligger i stadsdelen La Vibora, i södra Havanna. Skolbyggnaden består av 6 klassrum, en liten trädgård, sällskapsrum, bibliotek och videorum. Den är liten och har en vänskaplig atmosfär. Skolan har även ett program med fritidsaktiviteter och utflykter för sina kursdeltagare. Det kan till exempel vara olika sportaktiviteter på stranden, besök hos tobaks- och romtillverkare, musik- och dansfestivaler, museibesök eller picknick. Skolan erbjuder också tjänster utöver undervisningen och fungerar även lite som en turistbyrå och kan hjälpa till med tips på resor till andra delar av Kuba och bokningar. Skolan är auktoriserad av CEELE och medlem i IALC. 

Undervisning 

Alla lärare är universitetsutbildade och har spanska som modersmål. De följer även med på utflykter och aktiviteter som anordnas av skolan. All gruppundervisning omfattar även fyra lektioner per vecka om landets kultur. Man arbetar framför allt med kommunikation med tonvikt på den muntliga delen. 

Har du frågor?

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se

Kurstarter och priser