Individuell undervisning spanska i Nerja

Individuell undervisning planeras i samråd med dig och utgår helt efter dina önskemål.

/

Kursbeskrivning

Behöver du förbättra dina kunskaper på kort tid eller fokusera på ett visst område? Individuell undervisning är ett mycket effektivt sätt att träna just de områden du behöver för att förbättra din franska oavsett nivå eller inriktning. Kursens upplägg anpassas helt efter varje individs målsättning och förkunskaper. Studiematerial och övningar anpassas efter din arbetssituation eller bransch. Du väljer om du vill studera 20 eller 30 lektioner per vecka.

  • 20 eller 30 lektioner per vecka
  • Varje lektion är 50 minuter
  • Minimum 1 vecka
  • Alla nivåer
  • Transfer från Málagas flygplats ingår i kursavgiften
  • Minimiålder 16 år

Kursavgift

Kontakta oss för prisuppgift: info@is.se

Lektionstider

Måndag till fredag förmiddagar eller eftermiddagar

Startdatum

2024: Valfri måndag enligt överenskommelse.

Ingen undervisning följande datum:
28/2, 29/3, 1/5, 15/8, 1/11, 6/12, 15/12 2024 - 12/1 2025.

Om skolan

Escuela de Idiomas Nerja grundades 1980 och inryms i en typisk andalusisk byggnad centralt i staden, med några få minuters promenad från stranden. I närheten finns butiker, restauranger och barer. Skolan består av 14 fullt utrustade klassrum, inomhus och utomhus och en vacker trädgård med cafeteria. I närheten ligger ’Club Costa Nerja’, som förutom att vara skolans studiehotell, även fungerar som en träffpunkt för kursdeltagarna. Här finns uppehållsrum, tillgång till wifi, bokhandel, bibliotek, cafeteria och en rymlig och fridfull innergård.

Undervisning

Undervisningen bygger på en uppgiftsbaserad inlärningsmetod som syftar till att kunna använda spanska i verkliga situationer. Fokus ligger på kommunikation och kursdeltagarnas framsteg övervakas genom personlig uppföljning. Alla lärare är universitetsutbildade och är specialiserade att lära ut spanska som främmande språk.

Anmälan

Skicka in din anmälan här

Kurstarter och priser